Δραστηριότητα

sales-distribution

Πώληση
& Διανομή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση και διανομή ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων & ποτών. Εξυπηρετεί όλα τα κανάλια διανομής μέσω απ’ ευθείας πώλησης ή μέσω συνεργατών πανελλαδικά. Η ομάδα πωλήσεων είναι άρτια εκπαιδευμένη με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχει υψηλού επιπέδου υποστηρικτικές υπηρεσίες. Παράλληλα, οι άρτιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων εκπληρώνουν τις ανάγκες και των πλέον ευαίσθητων προϊόντων, ενώ η άριστη ομάδα logistics αναλαμβάνει την εμπρόθεσμη παράδοση των παραγγελιών.

Marketing

Η ομάδα marketing αξιοποιεί όλα τα μέσα προβολής και επικοινωνίας και κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των προϊόντων που εκπροσωπούμε. Παράλληλα, συμβάλλει στην οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργίας ή βελτίωσης της εικόνας κάθε μάρκας.

marketing

Εκπαίδευση

Είναι υποχρέωσή μας να επικοινωνούμε στους πελάτες μας όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες κάθε brand.
Αξιοποιώντας τόσο το πλήρως εξοπλισμένο training room της εταιρίας, όσο και τις επισκέψεις στο χώρο του πελάτη, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύουμε και να παρέχουμε την απαραίτητη καθοδήγηση τόσο προϊοντικά όσο και στρατηγικά.
Η κατάρτιση του προσωπικού συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια μέσω σεμιναρίων, τακτικών επισκέψεων αλλά και ελέγχων ως προς την ποιότητα του καφέ. Η ομάδα των εκπαιδευτών είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες barista με πιστοποίηση από τον παγκόσμιο οργανισμό SCA (Specialty Coffee Association).

Τεχνική Υποστήριξη

Η Foodrinco S.A παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, για τον εξοπλισμό που διαθέτει, μέσω ενός άρτια εκπαιδευμένου και οργανωμένου Τεχνικού Τμήματος. Η συντήρηση, και επισκευή του εξοπλισμού σας γίνεται άμεσα και εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας, με σκοπό την ταχύτατη επίλυση του οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος. Η 24ωρη λειτουργία του τμήματος, 365 ημέρες το χρόνο, εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία της επιχείρησής σας ενώ το Τεχνικό μας Τμήμα έχει τη δυνατότητα μετάβασης στο χώρο σας με σκοπό την επί τόπου διάγνωση και επιδιόρθωση της μηχανής σας.

Newsletter

Ελληνικα